Succesvolle toewijzing woningen

Succesvolle toewijzing woningen

Succesvolle toewijzing woningen Hoornbloem, Apeldoorn
Op 13 september heeft de toewijzing van de nieuwbouwwoningen aan de Hoornbloem in Apeldoorn plaatsgevonden. Alle woningen zijn toegewezen. De belangstelling voor de woningen was groot waardoor we helaas ook veel mensen hebben moeten teleurstellen.

Kleinschalig inbreidingsproject
De Hoornbloem is een kleinschalig inbreidingsproject. Voormalige kassen in de jaren '80 wijk Sluisoord maken plaats voor een knus buurtje van 10 moderne en betaalbare koopwoningen. Dit project toont aan dat Janssen de Jong Projectontwikkeling ook op kleinere schaal mooie woonruimtes kan creëren. Woonruimtes die perfect passen in bestaande buurten.

Mix van rust en stadse gemakken
De woningen aan de Hoornbloem bieden een fijne mix van rust en stadse gemakken. In 10 minuten fiets je naar het centrum van Apeldoorn. Of je rijdt binnen 10 minuten de snelweg op. De buurt Sluisoord biedt daarnaast vele voorzieningen. Denk aan scholen, kinderopvang, sportfaciliteiten en het mooie Mheenpark. Met deze ontwikkeling versterken we de buurt en geven we toekomstige bewoners een fijne plek om te wonen.

 

Wil je meer weten over dit project? Bezoek dan onze website voor alle details: Apeldoorn, Hoornbloem - Apeldoorn, Hoornbloem (projectenjjpo.nl).